Wie is Ankie?

Mijn naam is Ankie Lepelaars-Lavrijsen. Ik ben 37 jaar en woon in Reusel met mijn man en twee dochters.

Ik ben van kleins af aan opgegroeid met muziek. Ik maak dan ook mijn hele leven al graag muziek en luister graag naar muziek. Ik bespeel allerlei instrumenten zoals dwarsfluit, piano, gitaar, etc en zing erg graag. Ik zing en speel piano en fluit in de band Willton uit Reusel.

Daarnaast dirigeer ik sinds 4 jaar het gemengd koor Ti Sento uit Hooge Mierde met veel liefde en plezier.

Na het vwo ben ik in 2000 de opleiding docent muziek aan het conservatorium in Tilburg gaan volgen. Daarna ben ik werkzaam geweest in het primair en voortgezet onderwijs als vakdocent muziek. Sinds 2018 ben ik terecht gekomen als muziekdocent en cultuur coördinator op de basisscholen in de gemeente Reusel-de Mierden.

Naast dit alles ben ik ook werkzaam als medium, energetisch therapeut en coach in mijn eigen praktijk ‘Nieuwetijdspraktijk Fermate’ waar ik ook de combinatie maak met muziek in de workshops die ik geef.

Het is bijzonder om te zien hoeveel positieve invloed muziek kan hebben op het doen en laten van mensen. Dat is wat ik de kinderen wil laten ervaren en wil meegeven. Hoe mooi is het dan om kinderen enthousiast te kunnen maken voor muziek door dit mooie kinderkoor te mogen gaan leiden.

Ik heb dan ook heel veel zin om met deze kinderen te gaan zingen en muziek te gaan maken en aan de slag te gaan!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.